طرح کارآفرینی تولید همبرگر

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه                                                  3                                   

چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر                 4

فصل دوم

پروسه تولید                                                           46   

روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش            49

مواد اولیه و افزودنی                                            51

فصل سوم

بررسی های و برآوردهای فنی                           55

ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر                          59    

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید                          61

مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی    68

محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین                84   

نیروی انسانی مورد نیاز                                      91

 

فصل چهارم

کانون های مصرف وکالاهای رقیب                      94

بررسی بازار و قیمت فروش                           101

ظرفیت و برنامه تولید                                   104   

فصل پنجم

بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر

توسط نرم افزار کامپیوتری                        111

         میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز                 154

       جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر   168                            

 مقدمه

همبرگر يكي از فراورده هاي گوشتي بوده كه از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نكته بسيارمهم در  مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر كه داراي مصرف عمومي بوده ، رعايت بهداشت و كنترل كيفيت است.جهت كنترل كيفيت صحيح بايد مواد اوليه ، مراحل مختلف فرايند توليد و در نهايت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمايش و بررسي شوند .

وضعيت محصول از لحاظ ارزش غذائي ، بهداشت و قيمت تمام شده در ارتباط مستقيم با مواد اوليه مي باشد ، هر يك از مواد اوليه نقش خاصي درمحصول ايفا نموده ،بنابراين انتخاب نوع و ميزان مصرف آن بايستي دقيق انجام شود. تركيب درصد مواد مصرفي با توجه به حدود استاندارد و نيز سليقه مصرف كنندگان تعيين مي شود .

نحوه انجام صحيح فرايند تهيه همبرگر تا حد زيادي وابسته به انتخاب دستگاه هاي مناسب و كار آمد است. اصولاً ماشين آلاتي كه درصنايع غذايي استفاده شده مي بايست از جنس فولاد ضد زنگ بوده ودرطراحي وساخت آن نكات بهداشتي را كاملاً در نظر داشت.

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2946 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 184

حجم فایل:710 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل