طرح توجيهي پرورش مرغ گوشتي به ظرفيت 10000 قطعه
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
خلاصه طرح :
كل سرمايه گذاري طرح : 1320682000 ريال
سرمايه گذاري جديد طرح :
1280682000 ريال
سهم الشركه بانك در مشاركت مدني : 760000000 ريال
سهم الشركه نقدي متقاضي : 408072000 ريال
سود دوران مشاركت : 102600000 ريال
ساختمان وتاسيسات : 868702000 ريال
ماشين آلات و تجهيزات : 299380000 ريال
پرسنل : 85476000 ريال
هزينه جاري : 853253000 ريال
استهلاك : 73373000 ريال
ارزش توليدات : 1134600000 ريال
سود تسهيلات : 5/13 %
عمليات طرح :
شامل:
1ـ ساختمانها و تاسیسات هزينههاي
مورد نياز طبق جدول شماره 1
2ـ تجهيزات
و تأسيسات و هزينه هاي مورد نياز طبق جدول شماره 2
3ـ پرسنل
شاغل در طرح طبق جدول شماره 3
4ـ هزينه
هاي جاري طبق جدول شماره 4
5ـ تولیدات
طرح طبق جدول شماره 7
6 - پیش
بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8
تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در
کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به
افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز
افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید
باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد
چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از
کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ،
صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .
هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز
آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ،
خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال
گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .
مقدمه :
روند رو به افزایش
جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد
، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به
سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح
و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.
هدف اصلی این طرح
استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می
باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل
طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود
تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .
خلاصه طرح :
با توجه به اینکه
پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات
منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره
ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :
-
نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در
گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .
-
کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .
-
پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان
پرورش داد .
-
سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود
50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .
-
ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری
که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر
است .