طرح توجیهی و کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی در 52 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست مطالب


خلاصه طرح


فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه

معرفی محصول

مشخصات کلی محصول

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی

مجوز های قانونی

مراحل صدور جواز تاسیس

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارك مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه طرح


فصل دوم  - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه

بازدید از  کارخانه افشره

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده

فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان )


فصل سوم -  امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح

1-1- ماشین آلات

مواد جانبی مورد نیاز

2-1- تأسیسات

جدول شماره 1 ، قیمت فروش آب میوه سیب

جدول شماره 2 ، قیمت فروش آب میوه انگور

جدول شماره 3 ،واحدهای فعال در تولید آب میوه

جدول شماره 4 ،واحدهای در دست احداث تولید آب میوه

جدول شماره 5 ،واردات آب میوه در سال 84

جدول شماره 6 ، واردات سال 83

جدول شماره 7 ، واردات سال 82

جدول شماره 8، واردات سال 81

جدول شماره 10 ، روند واردات آب میوه از سال 80 تا 84

نمودار شماره 1 ، روند واردات آب میوه (حجم واردات ) طی سال های 80 تا 84

جدول شماره 11 ، صادرات در سال 84

جدول شماره 16 ، روند صادرات آب میوه از سال 80 تا 84

نمودار شماره 2 ، روند صادرات آب میوه (حجم واردات) طی سال های 80 تا 84

شکل شماره 1 ، مراحل مختلف تولید کنسانتره آب میوه

شکل شماره 2 ، مراحل تولید آب میوه و نکتار از کنسانتره

شکل شماره 3 ، نقشه جانمای ماشین آلات بخش تولید کنسانتره

شکل شماره 4 ، نقشه جانمای بخش تولید آب میوه

شکل شماره 5 ، نقشه جانمای کارخانه

جدول شماره 19 ، هزینه های محوطه سازی

جدول 20 ، هزینه های ساختمانی

جدول 23 ، هزینه های وسائل نقلیه

جدول 24 ، هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی

جدول 25 ، جمع بندی هزینه های ثابت احداث واحد

جدول 26 ، هزینه های قبل از بهره بردای

2- هزینه های جاری طرح

1-2- حقوق و دستمزد

جدول 28 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل اداری

جدول 29 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل تولید

برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات

جدول 30 ، هزینه های آب ، برق ، سوخت و ارتباطات

2-2- هزینه تعمیرات و نگهداری و استهلاک

جدول 31 ، هزینه های تعمیر ، نگهداری و استهلاک

جدول 33 ،هزینه های ثابت و متغیر تولید

5-2- هزینه مواد اولیه و مصرفی سالیانه

جدول هزینه های مواد اولیه

کل هزینه سرمایه گذاری ثابت

کل هزینه های تولید


با در نظر گرفتن قیمت متوسط محصول آب میوه برای هر پاکت 1200 ریال داریم

5- سرمایه در گردش

در زیر به برآورد سرمایه در گردش به تفکیک پرداخته شده است


فصل چهارم  -  جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح



خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4079 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 52

حجم فایل:1,309 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل