دانلود تحقیق بررسی ذرت علوفا ای و سیلوی آن

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و استفاده میباشد

فهرست

مقدمه                                                                                     1

فصل اول:خصوصیات گیاه شناسی ذرت                                        6

1-1- شکل ظاهری یک بوته ذرت                                   7

1-2- خصوصیات بوتانیکی ذرت                                     8

   1-2-1- ریشه                                                     9

    1-2-2- ساقه                                                    10

    1-2-3- برگ                                                    11

    1-2-4- دانه ذرت                                                        12

1-3- طبقه بندی ذرت                                              13

1-4- رشد                                                            14

1-5- اکولوژی ذرت                                                  16

1-6- آب وهوا                                                        18

1-7- آبیاری                                                         19

1-8- کود                                                              21

    1-8-1- بررسی اثرات تنش آبی وکود پتاسیم بر عملکرد

 ارقام ذرت علوفه ای                                                 22    

    1-8-2- اثرات کاربرد پتاسیم وروی در زراعت ذرت علوفه ای     23

    1-8-3- اثرات کود زیستی فسفاته بارور-2

 بر عملکرد ذرت علوفه ای                                           24                  

 1-8-4- اثر کود آبیاری بر مصرف کود وآب

 بر ذرت علوفه ای                                                  26

    1-8-5- اثرات کاربرد باکتر یها ی محرک رشد(PGPR)

بر عملکرد ذرت علو فه ای                                              27

  فصل دوم:بررسی منابع                                                    29

2-1- خصوصیات فنو لوژیکی                                       30

2-1-1-کاشت تا سبز شدن                                      30

2-1-2-کاشت تا انتقال مریستم رویشی به زایشی             31

2-1-3-کاشت تا کاکل دهی                                     31   

2-1-4-گرده افشانی و کاکل دهی                               33

2-2-خصوصیات رشد رویشی                                                          35

2-2-1-تعداد برگ                                                35

2-2-2-سطح برگ                                                38

2-2-3-ارتفاع بوته                                                39  

2-2-4-گل آذین نر                                               41

2-2-5-زاویه برگ                                                41 

2-2-6-ماده خشک                                               42

2-3-تاریخ کاشت                                                   43

2-4-تراکم بوته                                                      46

2-5- تناوب،آئیش و روشهای نوین زراعت ذرت                  47

2-5-1- تناوب وآئیش                                            47

2-5-2- روشهای زراعی نوین                                    50

2-6- اهمیت اقتصادی                                                                     53

2-7- کارآیی مصرف انرژی در ذرت                               54

فصل سوم:سیلو                                                                                 56

3-1- کشت ذرت برای تهیه علوفه تازه وسیلو                    57

3-2- راه و روش نگهداری علوفه                                 57

3-3- عملکرد وبهره برداری                                        58

3-4- انواع مواد سیلوئی                                            60

3-5- سیلو ذرت                                                    60

3-6- فوائد سیلو کردن نباتات علو فه ای                         61

3-7- روش پر کردن سیلو                                         62  

3-8- گنجایش سیلو                                                63

3-9- استفاده از مواد افزودنی در سیلو                           63

3-10-انواع ساختمان سیلو                                        64

3-10-1- سیلوهای روی زمین                                  65 

3-10-2- سیلو های نیمه زیرزمینی                            66

3-10-3- سیلوهای زیر زمینی                                  66

3-11- روش کلی سیلو کردن گیاهان علوفه ای                       67 

3-11-1- سیلوی گرم                                                  67

3-11-2- سیلوی معمولی(سرد)                                       68

3-11-3- سیلو کردن با افزایش مواد                                  68

3-11-4- سیلو کردن علوفه با رطوبت کم                            69

3-12- آماده نمودن سیلو                                                 70   

3-13- تکنولوژی سیلو کردن ذرت                                       70

3-13-1- سیلو کردن گیاه کامل ذرت                                 70

3-13-2- سیلو کردن بلال ذرت                                       72

3-13-3- سیلو کردن بقایای ذرت                                     73    

3-13-4- سیلو کردن بقایای ذرت با  افزودن آب و نمک            73

3-13-5- سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با آب ملاس دار         74

3-13-6- سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با تفاله

کارخانه های الکل سازی یا تفاله آبدار چغندر                        74 

3-13-7-سیلوکردن بقایای ذرت مخلوط با

 علوفه های سبز یا سایرعلوفه های آبدار                               74

3-13-8- سیلو کردن چوب بلال ذرت                                75

3-14- روش برداشت مواد سیلو شده                                   75

3-15- استفاده از سیلو در تغذیه دام                                    76

3-16- ارزیابی کیفیت مواد سیلو شده                                  76

3-17- مصرف علوفه سیلو شده در تغذیه دام                           78

3-18- تذکرات و یادآوری ها                                             79

منابع                                                                    90

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3531 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 90

حجم فایل:5,654 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل