دانلود تحقیق بررسی قارچ
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و استفاده میباشد
فهرست مطالب :
عنوان : صفحه :
مقدمه ............................................................................................................................................ 2
طبقه بندی قارچها ............................................................................................................................ 3
تقسیم بندی قارچها از نظر نوع دریافت مواد غذایی ................................................................... 4
تقسیم بندی قارجها از لحاظ نوع زندگی ....................................................................................... 4
چرخه زندگی قارچها ........................................................................................................................ 5
تاریخچه استفادهاز قارچ ................................................................................................................. 6
قارچ های سمی و خوراکی ................................................................................................................ 7
مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی .............................................. 8
خواص غذایی و درمانی قارچ ........................................................................................................... 11
شناخت 13
ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی .................................................................................... 14
سوابق کشت قارچ صدفی در ایران ................................................................................................. 16
گزینه های مشهور قارچ صدفی ....................................................................................................... 16
معروفترین گونه های پلوروتورس عبارتند از ................................................................................ 17
مراحل کشت و پرورش قارچ صدفی ............................................................................................... 19
نحوه تیغ زدن .................................................................................................................................... 32
زمان تزریق ........................................................................................................................................ 36
نحوه چیدن ........................................................................................................................................ 37
منابع ................................................................................................................................................... 38