دانلود فایل تحقیق بررسی قزل آلای رنگین کمان
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول..................................................................................................................................... 1
مقدمه...................................................................................................... 2
1- تعریف ماهیان سرد آبی.......................................................................................... 3
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................................. 4
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری.................... 4
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................. 4
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................. 6
2-3-1- دهان.................................................................................................................. 6
2-3-2- حلق................................................................................................................... 7
2-3-3- مری.................................................................................................................... 7
2-3-4- معده................................................................................................................... 7
2-3-5- روده.................................................................................................................... 8
3- شرایط محیطی.......................................................................................................... 8
4- تعریف علم تغذیه...................................................................................................... 9
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................... 10
6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش.................................................... 11
6-1- غذای تر.................................................................................................................. 11
6-1-1- ترکیب غذای تر.............................................................................................. 11
6-2- غذای مرطوب........................................................................................................ 12
6-3- غذای خشک......................................................................................................... 13
7- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 14
8- مقدار غذادهی............................................................................................................ 14
9- زمان و دفعات غذادهی............................................................................................ 18
10- کیفیت غذا............................................................................................................... 19
11- روش های تغذیه.................................................................................................... 20
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی........................................................................... 22
13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه........................................................... 24
13-1- فرم بیومتری...................................................................................................... 24
فصل دوم
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان............................................................... 27
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن.......................................... 27
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان............................................ 28
14-2- پروتئینها......................................................................................................... 29
14-2-1- کیفیت پروتئین....................................................................................... 30
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها................................. 31
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal.................................................................. 31
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat.................. 32
14-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................. 33
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی................... 34
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................. 34
14-2-3-2- کنجاله سویا........................................................................................ 35
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................. 35
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:.......................................................................... 35
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein......................... 36
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................................................... 36
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها............................................................................. 37
17-1- ویتامینها......................................................................................................... 38
18-1- بیماریهای بچه ماهیان................................................................................ 41
18-1-1 گرسنگی...................................................................................................... 41
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)...................................................................... 42
18-1-3- مشکلات آبششی.................................................................................... 42
18-2- خراشیدن....................................................................................................... 43
18-3- آفتاب سوختگی........................................................................................... 44
فصل سوم
جدول های غذادهی................................................................................................... 47
نتیجه گیری.................................................................................................................. 50
فهرست منابع............................................................................................................... 52