فایل کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته شیمی (کارآموزی_و_گزارشات)

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

شير

10

تركيبات شير

10

عوامل موثر در تركيبات شير

10

نژاد

11

فصل

11

سن

11

نسبت ويت

11

حالت قليايي و اسيدي

12

شير معمولي و غير مرضي

12

استاندارد شير

13

شير حرارت نديده

13

شير پاستوريزه

13

شير استرليزه

13

شير استرليزه UHT

13

روش آزمون

14

تعيين مقدار چربي شير

14

تعيين اسيديته شير

14

تعيين درصد ماده خشك

15

تعيين دانسيته شير

15

جستجوي تقلبات در شير

16

پنیر

17

تعيين مقدار چربي پنير

19

تعيين اسيديته پنير

19

تعيين مقدار Ph پنير

20

تعيين درصد ماده خشك

20

تعيين نمك پنير

21

تعيين پروتئين پنير

22

خامه

23

استاندارد خامه پاستوريزه در ايران

24

تعيين مقدار اسيديته خامه

24

تعيين مقدار چربي خامه

24

كره

25

استاندارد كره پاستوريزه

26

ويژگي هاي عمومي

26

ويژگي هاي شيميايي

26

تعيين اسيديته كره

27

تعيين رطوبت کره

27

تعيين مواد باقیمانده شیر

28

تعیین درصد نمک کره

29

تععین چربی کره

29

دوغ

29

تعيين مقدار چربي دوغ

29

تعيين مقدار اسيديته دوغ

30

تعيين ماده خشك دوغ

30

تعین میزان نکم دوغ

31

ماست

31

تعیین اسیدتیه

31

تعیین PH ماست

31

تعیین درصد چربی

32

تعیین ماده خشک

32

 

 

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته شیمی (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 5396 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:1,898 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل