تحقيق توسعه پايدار شهري و چشم انداز دستور كار سبز

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته شهرسازی (آموزش_و_پژوهش)

توسعه پايدار شهري و چشم انداز دستور كار سبز

فهرست

چكيده 2

1- مقدمه. 2

2- توسعه و پايداري و رشد: 3

1.2 پراكندگي و رشد و كيفيت محيط زيست: 3

3- بر ديدگاه دستور كار سبز. 4

3-1- رشد رفتن قانون. 4

3-2- دستور كار سبز در توسعه پايدار. 5

3-3- موانع استراتژي هاي توسعه پايدار: 6

4- بحث.. 7

بخش تجزیه و تحلیل و مفهوم در استراتژی های توسعه پایدار شهری: 8

نتیجه گیری.. 9

برنامه توسعه پايدار حمل و نقل عمومي ورشو. 16

طرح CDS ورشو: 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چكيده

شهر سبز، كاربردهاي متفاوتي دارد: آب و هوا به عنوان يكي از شرايط بهداشتي بهبود بخشد، ارائه فضا براي ورزش در فضاهاي باز و تفريح و سرگرمي مطالبات هاي فرهنگي و افزايش ارزش هاي زيبايي شناختي. پارك هاي شهري، زمي هاي تفريحي در فضاي باز تفرجگاهها كه از سيستم شهر فتح مي‌شود كه حفاظت و نگهداري تبدل محيط زيست كه عواملي مهم هستند را تشكيل مي‌دهد. ظام برنامه ريزي شهري پايدار بايد با چالش هاي عمده شهري و شامل كيفيت محيط زيست و تاثيرات منفي براي تغييرات آب و هوايي به تقابله بپردازد. اين بدان معاست كه ارزيابي هاي مجدد نظام برنامه ريزي شهري استرات‍‍ژيك  تمركز بيشتري براي green ne – thin به عنوا اهميت دستور كار سبز با رويكرد جامع به استراتژي هاي آينده برنامه ريزي را نبايد دست كم گرفت.

كليد واژه: برامه ريزي فضايي، پايداري توسعه شهري، شهر سبز، جوامع محلي

1- مقدمه

امروزه اكثريت تهستاني ها به عنوان ديگر اروپاييا در شهر ها شهرستان زندگي مب كند صدها شهر و شهرستان به عنوان مكان هايي هستند كه در آن مشغول به كار زندگي، ديدار با ديگران و ... هستيم. شهرهاي ما در حال رشد با توجه به جمعيت هستند. جمعيت شناسان پيش  بيني كرده اند كه تا سال 2020 به ادازه 70% از تهستاني ها و (80% از اروپاييان) به عنوان جمعيت شهري در حال رشد سريع از جمعيت هستند. (مهاجرت بيش تر و به نرخ تولد كمتر) اگر توسعه شهري پايدار باشد، شهرها مي‌توانند جذاب اين،آرام ، تميز مكان هايي با ار‍ي كارآمد براي زندگي باشند، با اين حال اگر رشد شهري پر هرج و مرج با كنترل ضعيف و برنامه ريزي بي دقت و ضعيفي باشد مي‌تواند مجر به تخريب محيط زيست كه شامل: تغييرات و تاثيرات آب و هوايي مطقه اي مي‌باشد.

همانطور كه ارتباط روش بين پايداري زيست محيطي كيفيت زندگي و رفاه شهرهاي آينده مي‌توانند ديده شود، سازمان سلامت جهاني (who) برنامه ريزي شهري را به عنوان يكي از عوامل مهم سلامت در نظر دارد در تعريف پايداري معناي اساسي كيفيت زندگي در حال حاضر آينده را در نظر مي‌گيرد

2- توسعه و پايداري و رشد:

1.2 پراكندگي و رشد و كيفيت محيط زيست:

و رشد پايتخت و بزرگترين شهر كشور لهستان است. جمعيت ان 1716855 نفر برآورد شده است كه نهمين شهر بزرگ به لحاظ جمعيت در اتحاديه اروپاست. اين رشد تحت تاثير كمتري از نرخ تولد است و بيشتر تحت تاثير مهاجرت مي‌باشد كه مردم با توجه به مزايا و فرصت ها به آن جذب شده اند.

به عنوان پايتخت و رشد نقش مهمي در زندگي اقتصادي و اجتماعي لهستان به نمادي از هويت ملي كشور، مركز زندگي سياسي و اجتماعي مركز فرهنگ و مديريت دولتي، مركز اصلي حمل و نقل و در نتيجه يك مكان كانوني براي سرمايه گذاري هاي خارجي و ملي است.

3- بر ديدگاه دستور كار سبز

3-1- رشد رفتن قانون

تغييرات سياسي پس از سال 1989 تجديد نظرياز نظام برنامه ريزي فضايي توسط پارلمان لهستان در سال 1994 صادر و در سال 2003 تجديد نظر شد.

سلسله مراتب كاراكترهاي ظام برنامه ريزي توسط حاكميت جايگزين شد در سطح مقامات محلي دو نوع از اسناد برنامه ريزي انتظار مي‌رود:

  1. مطالعه دستورالعمل ها و ضوابط توسعه فضايي به تعيين مسائل اصلي سياست هاي فضايي

3-2- دستور كار سبز در توسعه پايدار

مسائل مربوط به حفاظت از محيط زيست، مابع طبيعي و ايجاد فضاهاي سبز به عنوان يكي از موضوعات مورد بحث در شرايط كنوني آينده و توسعه ورشو هستند.

در منطقه مركزي جايي كه قيمت زمين و اجاره مربوط به آن بالاست ممكن است به عنوان مطقي براي پيشنهاد خروجي سند در نظر گرفته شود. به هر حال براي رفاه بشر مسائل مالي و زيست محيطي به هما اندازه مهم است كه ارزش هاي مادي و معنوي و عناصر عاطفي و رواني.

به نظر مي‌رسد تلاش براي تشكيل محيط زندگي شهري انساني تر و پايدارتر با توجه به توصيه هاي اتحاديه اروپا و سازمان ملل متحد چند اقدام كليدي ورشو و منطقه هاي آن در نظر گرفته شده است:

  1. تشديد حفاظت از مابع طبيعي حفاظت از پوشش گياهي طبيعي، تنوع زيستي سيستم سازگاري از مناطق حفاظت شده بازسازي و حفاظت از كانال هاي تهويه هوا، كمربد سبز در روستاي وسيولا
  2. بهبود ايجاد عايق در برابر خطرهاي سروصدا براي املاكي كه در مركز قرار گرفته و همچنين در امتداد مسيرهاي حمل و نقل و همچنين بهبود كيفيت هوا.
  3. درمان بهتر زباله ها و پسمادها
  4. توجه به نسبت جمعيت همسايگي ها زمين هاي تفريح و سرگرمي در فضاي باز بازسازي پارك هاي شهري ايجاد مكان هاي ورزشي و مناطق تفريحي با امكانات پيشرفته در حد مطلوب.

3-3- موانع استراتژي هاي توسعه پايدار:

هدف توسعه پايدار شهري برنامه ريزي شهري دموكراتيك از طريق عدم تمركز مشاركت عمومي و جامعه در تمام مراحل برنامه ريزي و فرآيد تصميم گيري است. در ورشو و ساير شهرها در لهستان مقررات به لحاظ نظري بايد به عنوان يك مايع براي برنامه ريزي پايدار باشد.

4- بحث

محيط زيست ما مخصوصا در شهرهاي پر جمعيت منوط به زوال است منابع طبيعي با بهره برداري بي رحمانه و فضاي سبز شهري رو به كاهش است. حتي شهرهايي كه با عنوان باغ شهر طراحي شده اند از حال حاضر گسترده تر از منظر كمربند و شهر سبز گسترش يافته اند.

يكرويكرد جامع از دستور كار سبز به مظور تمركز بر روي چند مقياس مطقه براي دستيابي به پايداري مطرح مي‌شود:

  1. تنوع زيستي و اكوسيتم كه شهرهاي مارا سبزتر سالم تر و دلپذيرتر اما بسيار حساس تر نسبت به تهديد توسعه شهري مي‌سازد.
  2. سروصداهاي زيست محيطي كه به عنوان معمولترين منج استرس را براي ساكنان شهر و تعدادي از مشكلات سلامتي محسوب مي‌شود.
  3. احترام به ميراث سبز شهري به عنوان يك سند تاريخي غني از فرهنگ است.
  4. زمين پايدار و استفاده از زيرساخت ها در تناقص با پراكندگي مراكز شهري و نظارت بر تغييرات استفاده از زمين

بخش تجزیه و تحلیل و مفهوم در استراتژی های توسعه پایدار شهری:

  1. تحول اجتماعی – اقتصادی
  2. ) تحلیل موقعیتحال  حاضر تاریخ شخصیت ها هکرهای زیر ساخت های فنی اجتماعی حمل و نقل عمومی منابع طبیعی و کیفیت محیط زیست  تغییرات آب و هوایی کیفیت زندگی و ...
  3. ) تقاضاهای اجتماعی: مسکن مراقبت از سلامتی تحصیلات مناطق ورزشی مناطق کار زیر ساخت های فنی حمل و نقل عمومی و فرهنگ
  4. ) توسعه زمین : کیفیت زیست محیطی میراث فرهنگی کیفیت معماری نیاز مسکن مناطقی که برای توسعه آینده و محدودیت های تراکم شهری 
  5. ) مشارکت و بحث های عمومی

نتیجه گیری

مطمئنا رویا پردازی در مورد همه برنامه های شهری سازگار با محیط زیست ساده است که ممکن است بسیار متفاوت از نظریه های برنامه ریزی ایده آل باشد. مخصوصا در زمان حال حاضر که با بحران های شدید اقتصادی و عواقب ناشی از آن در صنعت مسکن مواجه هستیم می توانیم شاهد تاثیرگذاری اقتصاد قوی در تئوری ها و نظریه های ایده الیسم و آکادمیک در رویکرد برنامه ریزی شهری باشیم.

ايمني ترافيك جاده ها :

پياده سازي اين استراتژي به بهبود ايمني مربوط به جاده ها را در نظر دارد

وضعيت فعلي سيتم حمل و نقل ورشو:تعداد وسايل نقليه موتوري در ورشو رو به رشد است تخمين زده ميشود كه طبق ضريب موتوريزه به ازاي هر10000 ساكن 5001 وسيله نقليه وجود دارد كهبه معناي بالا بودن موتوريزه در ورشو در مقايسه با بسياري شهر هاي اروپاي غربي است (نمودار)

حجم ترافيك : تعداد سفر در ورشو در هر 24 ساعت حدود 264000 ماشين نزديك به %16 از كل ترافيك را تشكيل ميدهد كه در مجموع 6/21 % از تمام سفرها با پاي پياده 6/22 % با اتوموبيل ، 6/54 % با وسايل حمل و نقل عمومي و % 2/1 با ساير شيوه ها هاي حمل و نقل است.

برنامه توسعه پايدار حمل و نقل عمومي ورشو

حمل و نقل عمومي: فرض استراتژي اين است كه با توجه به توسعه موتورين ، حمل و نقل ريلي نقش كليدي در سيستم حمل و نقل ورشو و كيفيت راندمان عملكرد تراكم منطقه به ويژه در منطقه مركزي شهر بازي ميكند ترافيك بزرگ خودرو ناشي از فراواني رشد ساكنان شهر افزايش موتوريزه در نتيجه ايجاد شرايط دخالت باري در ترافيك براي اتوبوس هاي با زمان سفر طولاني تر ميشود.

ورشو در حال حاضر داراي يك شبكه حمل  و نقل ريلي نسبتا توسعه يافته خوبي است و پيش بيني ها نشان ميدهد كه افزايش جذابيت سيستم حمل و نقل عمومي در افزايش كارائي آن است يعني تلاش بايد براي منتهي شدن مسيرها به مركز شهر باشد.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته شهرسازی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4004 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:64 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل