تحقیق روشهاي مختلف جوشكاري با برق
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته مواد و متالورژی (آموزش_و_پژوهش)
بخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق :
جوشكاري با برق مستقيم
روش هاي مختلف جوشكاري:
به طور كلي در دو طريقه جوشكاري ، برق منبع اصلي انرژي تلقي ميشود ، يكي جوشكاري با قوس الكتريكي و ديگري جوش مقاومتي و يا نقطه جوش .
جوشكاري با قوس الكتريكي بر اين اساس پايه گذاري شده است كه وقتي جريان الكتريسيته از شكاف موجود بين دو قطب مثبت و منفي عبور مي كند فضاي گازي شكل ما بين آن دو را گرم كرده و گرماي بسيار زياد و متمركزي را ايجاد مي نمايد .
دماي جرقه ايجاد شده بين دو قطب مزبور در محل قوس الكتريكي بين 6500 تا 7000 درجه سانتي گراد است . از اين خاصيت قوس الكتريكي در موارد زير استفاده ميشود :
1- جوشكاري با قوس الكتريكي به وسيله الكترودهاي زغالي
2- جوشكاري با قوس الكتريكي به وسيله الكترودهاي فلزي
3- جوشكاري با قوس الكتريكي به كمك گاز اضافي
4- جوشكاري با قوس الكتريكي بروش Atomic Hudrogen
5- جوشكاري با قوس الكتريكي به كمك گاز خنثي و تنگستن
آنچه كه در اين فصل مورد بحث قرار مي گيرد جوشكاري به كمك برق مستقيم است كه اختصا را جوشكاري DC ناميده ميشود .
مباني جوشكاري با برق :
انجمن آمريكائي جوشكاري ، جوشكاري با قوس الكتريكي را به شرح زير تعريف مي كند:
جوشكاري پديده يا تحولي و با استفاده از فشار و فلرات پركننده و يا حتي بدون استفاده از آنها باعث پيوسته شدن و دره آميخته شدن قطعات مختلف ميشود .
در جوشكاري يا الكترود فلزي ما بين قطعه جوش دادني و الكترود فلزي ، قوس الكتريكي برقرار ميكنند. در اين روش الكترود فلزي را در يك گيره مخصوص قرار داده و فلز جوش دادني را طوري در مدار الكتريكي قرار مي دهند كه با نزديك شدن نوك الكترود به سطح كار ، مسير مدار تكميل گردد .
براي انجام يك جوشكاري خوب . جوشكار بايد با موارد زير آشنا باشد :
1- دستگاه جوشكاري و مدار آن
2- الكترود و خصوصيات آن
3- مهارت در ايجاد قوس الكتريكي
ژنراتور يا مولد DC دستگاهي است كه به كمك آن برق جريان مستقيم را توليد ميكنند . جريان الكتريكي ايجاد شده بايد طوري باشد كه پس از عبور از كابل هاي تشكيل دهنده مدار بتواند بين الكترود و قطعه كار يك منطقه مذاب ايجاد نمايد . قسمت مذاب الكترود وارد منطقه مذاب مي شود و مجموعا فطعه جوشكاري شده را ايجاد نمايد .
جريان خروجي ماشين و جهت حركت آن ، بسته به نوع كار مورد نظر ، توسط جوشكار انتخاب ميشود . الكترود مصرفي ممكن است آهني يا آلياژي از آهن باشد . در بعضي از الكترودها مخلوطي از مواد غير آهني نيز يافت ميشود . الكترودها در انواع مختلفي ساخته و عرضه ميشوند . بعضي از آنها لخت ، بعضي با پوشش نازك و دسته اي با پوشش كلفت تهيه ميشوند . مشكل ترين طريقه ، استفاده از الكترود لخت است و مرغوبيت جوش به دست آمده نيز با قطعه مشابهي كه بوسيله الكترود پوشش دار جوشكاري شده باشد قابل مقايسه نيست . يك پوشش نازك ميتواند ثبات قوس الكتريكي را افزايش دهد . پوشش كلفت الكترود بقوس الكتريكي ثبات قابل ملاحظه اي ميبخشد و ناخالصيهاي موجود در منطقه مذاب را به بيرون هدايت كرده و ضمن سوختن باعث ايجاد گازهاي خنثي ميشود كه اين نيز سطح خارجي و مذاب منطقه جوش را از خطر اكسيداسيون محفوظ نگه ميدارد ...
تـوضـیـحــاتِ فـایــل :
- این فایل با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
- تعداد صفحات : 68
- قابل ارائه و مناسب بعنوان تحقیق کلاسی
- جهت دانـلـود این تحقیق به انتهای صفحه مراجعه کنید.
کلمات کلیدی : جوشكاري با برق, تحقیق در مورد جوشكاري با برق, دانلود تحقیق جوشكاري با برق, دانلود رایگان تحقیق جوشكاري با برق, پروژه جوشكاري با برق, مقاله جوشكاري با برق, مقاله در مورد جوشكاري با برق, پروژه در مورد جوشكاري با برق, پایان نامه جوشكاري با برق, تحقیق آماده در مورد جوشكاري با برق, رایگان , word , ورد, پاورپوینت , pdf, رشته متالورژی , power point , فرمت ورد , تحقیق آماده متالورژی در مورد جوشكاري با برق, تحقیق علم مواد جوشكاري با برق, تحقیق کلاسی آماده جوشكاري با برق, تحقیق درباره جوشكاري با برق, تحقیق رایگان جوشكاري با برق, پاورپوینت جوشكاري با برق, تحقیق در رابطه با جوشكاري با برق, تحقیق راجب جوشكاري با برق, پروژه درباره جوشكاري با برق, دانلود پاورپوینت آماده جوشكاري با برق, مقاله در مورد جوشكاري با برق, مقاله درباره جوشكاري با برق, دانلود تحقیق علم مواد , تحقیق با موضوع جوشكاري با برق, تحقیق دانش آموزی در مورد جوشكاري با برق, تحقیق آماده جوشكاري با برق, درس متالورژی فیزیکی , دانلود رایگان تحقیق در مورد جوشكاري با برق, شناسایی مواد , جوشکاری , سرامیک ,مهندسی مواد , متالورژی