پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :

فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
1ـ كالباس هاي حرارت ديده 
2ـ كالباس هاي خام 
3ـ كالباس هاي پخته 
4ـ گوشت هاي عمل آمده

 


تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است. 
كالباس هاي حرارت ديده 
كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه     سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد. 
بنابراين نگهداري و جذب آب، پايداري چربي و ايجاد ساختار مناسب سه اصل مهم در توليد اين فرآورده محسوب مي گردد. در اين رابطه پروتئين هاي ميوفيبريلي نقش بسزايي را ايفا مي كنند، زيرا بخش اعظم آنها در حين كوتريزاسيون به صورت قابل حل در آمده، قادر به جذب آب مي گردد. به عبارتي ديگر كالباس هاي حرارت ديده فرآوردهايي هستند كه به وسيله خرد كردن و كوتريزاسيون گوشت، با حضور املاح به ويژه 
نمك طعام و افزودن مقدار ضروري از آب قادر به فعال  كردن پروتئين هاي ميوفيبريلي به صورت فوق الذكر باشند. 
با توجه به تكنولوژي معين در تهيه كالباس هاي حرارت ديده، اختلاف انواع مختلف آن بيشتر به علت تفاوت در نوع ادويه ها، ميزان و نوع چربي به كار رفته و ميزان آب افزوده شده و درجه خرد و ريز كردن (كوتريزاسيون) گوشت مورد مصرف و همچنين گوشت هاي نمايشي مي باشد ...

تـوضـیـحــاتِ فـایــل :

این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.                                                                           

   تعداد اسلایدها : 30

- قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی

- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.

 کـلمـات کـلـیـدی : فرآورده گوشتي  , پاورپوینت فرآورده گوشتي  , دانلود رایگان پاورپوینت فرآورده گوشتي  , دانلود پاورپوینت فرآورده گوشتي  , دانلود پاورپوینت در مورد فرآورده گوشتي  , تحقیق فرآورده گوشتي  , پاورپوینت آماده صنایع غذایفرآورده گوشتي  , دانلود تحقیق فرآورده گوشتي  , دانلود power point فرآورده گوشتي  , رایگان ,  ppt, پاورپونت , با فرمت ppt , پاورپوینت آماده رشته صنایع غذای, پاورپوینت آماده فرآورده گوشتي  , دانلود پاورپوینت آماده فرآورده گوشتي  , ppt , power point , دانلود تحقیق فرآورده گوشتي  با فرمت پاورپوینت , تحقیق فرآورده گوشتي  در پاورپوینت , دانلود پاورپوینت رایگان در مورد فرآورده گوشتي  , پاورپوینت درباره فرآورده گوشتي  , پاورپوینت در رابطه با فرآورده گوشتي  , پاورپوینت صنایع غذایفرآورده گوشتي  , پاورپوینت دانش آموزی فرآورده گوشتي  , پاورپوینت کلاسی فرآورده گوشتي  , پاورپوینت درس سمینار در مورد فرآورده گوشتي  , صنایع غذای, پاورپوینت آماده در مورد فرآورده گوشتي  , تحقیق در مورد فرآورده گوشتي  , دانلود رایگان تحقیق فرآورده گوشتي  , پروژه فرآورده گوشتي  , مقاله فرآورده گوشتي  , مقاله در مورد فرآورده گوشتي  , پروژه در مورد فرآورده گوشتي  , پایان نامه فرآورده گوشتي  , تحقیق آماده در مورد فرآورده گوشتي  , پاورپوینت فرآورده گوشتي  ،  با ورد , پاورپوینت فرآورده گوشتي

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4174 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: power point

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:1,246 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل