پاورپوینت کربوهیدرات ها
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :
کربوهیدراتها :
(هیدراتهای کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکولهای زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلیهیدروکسیآلدئید یا پلیهیدروکسیکتون میدانند. هیدراتهای کربن از اتمهای کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدهاند. کربوهیدراتها بیشتر به عنوان مولکولهای ذخیرهکننده انرژی عمل میکنند، اما کارمردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و ... نیز دارند.
ساختار :
کربوهیدراتهای خالص شامل اتمهای کربن, هیدروژن, و اکسیژن هستند با نسبت ملکولی 1:2:1 که فرمول عمومی Cn(H2O)n را تشکیل میدهند. با این وجود, خیلی از کربوهیدراتهای مهم از این قانون مستثنی هستند (مثل دیوکسیریبوز و گلیسرول که بدین ترتیب آنها را مستقیما نمیتوان کربوهیدرات خواند. گاهی وقتها ترکیباتی که شامل عناصر دیگری نیز میشوند را هم کربوهیدرات میخوانند(مثلاً چیتین که شامل نیتروژن نیز است).
دستهبندی کربوهیدراتها
کربوهیدراتها یا به صورت تک واحدی هستند ( تکقندیها یا مونوساکاریدها) و یا بصورت دیمر، تریمر و یا پلیمرهایی از این زیر واحدها هستند که به ترتیب دوقندیها (یا دیساکارید)ها، چندقندیها (یا الیگوساکاریدها) و پلیساکاریدها نامیده میشوند.
دوقندیها
لاکتوز یا قند شیر، ساکاروز یا شکر و مالتوز یا قند مالت، نمونههایی از دیساکاریدها هستند.
پلیساکاریدها
هنگامی که مونوساکاریدها یا دیساکاریدها به هم میپیوندند رشتههای پلیمری بلندی را پدید میآوند که پلیساکارید نام دارند. مهمترین پلیساکاریدها شامل:
نشاسته - آمیلون
گلیکوژن - سلولز پکتین میباشند.
نشاسته کربوهیدرات ذخیرهای در گیاهان ( سیب زمینی، ، نان، برنج و ...) است که از بهم پیوستن تک قندیها به اشکال مختلف حاصل میشوند و در بدن پس از گوارش مالتوز تبدیل شده و سرانجام به تکقندیهای گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز در میآیند. این سه تکقندی جذب خون شده و پس از عبور از کبد به وسیله گردش خون در سرتاسر بدن پخش میگردد.
گلیکوژن تنها شکل ذخیره انرژی به صورت قند در بدن انسان است. مقدار ذخیره گلیکوژن در انسان 350 گرم است. حدود 100 یا 108 گرم گلیکوژن در کبد است و بقیه در ماهیچههاست. مقدار ذخیره گلیکوژن در بدن انسان به اندازه این است که نیازهای نصف روز انسان را تأمین میکند. بدین صورت که فردی گرسنه است و غذا نمیخورد، گلیکوژن کبدی، قند خون وی را تأمین میکند و گلیکوژن ماهیچهها، نیازهای عضلانی را تأمین میکند...
تـوضـیـحــاتِ فـایــل :
- این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
تعداد اسلایدها : 45
- قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی
- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.
کـلمـات کـلـیـدی : کربوهیدرات ها, پاورپوینت کربوهیدرات ها, دانلود رایگان پاورپوینت کربوهیدرات ها, دانلود پاورپوینت کربوهیدرات ها, دانلود پاورپوینت در مورد کربوهیدرات ها, تحقیق کربوهیدرات ها, پاورپوینت آماده صنایع غذایکربوهیدرات ها, دانلود تحقیق کربوهیدرات ها, دانلود power point کربوهیدرات ها, رایگان , ppt, پاورپونت , با فرمت ppt , پاورپوینت آماده رشته صنایع غذای, پاورپوینت آماده کربوهیدرات ها, دانلود پاورپوینت آماده کربوهیدرات ها, ppt , power point , دانلود تحقیق کربوهیدرات هابا فرمت پاورپوینت , تحقیق کربوهیدرات هادر پاورپوینت , دانلود پاورپوینت رایگان در مورد کربوهیدرات ها, پاورپوینت درباره کربوهیدرات ها, پاورپوینت در رابطه با کربوهیدرات ها, پاورپوینت صنایع غذایکربوهیدرات ها, پاورپوینت دانش آموزی کربوهیدرات ها, پاورپوینت کلاسی کربوهیدرات ها, پاورپوینت درس سمینار در مورد کربوهیدرات ها, صنایع غذای, پاورپوینت آماده در مورد کربوهیدرات ها, تحقیق در مورد کربوهیدرات ها, دانلود رایگان تحقیق کربوهیدرات ها, پروژه کربوهیدرات ها, مقاله کربوهیدرات ها, مقاله در مورد کربوهیدرات ها, پروژه در مورد کربوهیدرات ها, پایان نامه کربوهیدرات ها, تحقیق آماده در مورد کربوهیدرات ها, پاورپوینت کربوهیدرات ها، با ورد , پاورپوینت کربوهیدرات ها،همراه با فایل word , پاورپوینت کربوهیدرات ها،به همراه ورد