دانلود فایل بررسی رنگ ها در صنایع غذایی
رنگ ها در صنایع غذایی
فايل دانلودی حاوی يک فايل ورد قابل ويرايش در 29 صفحه به صورت متنی ميباشد.
عنوان مطالب :
رنگها در صنایع غذایی
انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها در سه گروه زیر قرار دارند
الف)پیگمانها و رنگهای معدنی
ب)رنگهای طبیعی:
چغندر
کارامل
کاروتنوئیدها
کلروفیل
کوشینل
کارمین
روناس
گلرنگ
زعفران
زردچوبه
ج)مواد رنگ کننده مصنوعی
رنگهای طبیعی
رنگهای طبیعی غیر آلی
رنگهای مصنوعی
خصوصیات اصلی رنگ دانه های طبیعی
رنگهای افزودنی که نیاز به تایید ندارند
سبز ها
نارنجي ها و زردها
آبيها و ارغوانيها
سفيد ها
کلروفیل
کاروتنوئید
خواص درمانی هويج
لیکوپن
فلاونوئید
انگور سياه تسكين دهنده اعصاب
ايزوفلاون
تعداد مشاهده: 3434 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.docx
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 29
حجم فایل:44 کیلوبایت