خلاصه تئوری حسابداری

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

بیان سیستماتیک اصول و تبیین روابط اشکار یا مبانی برخی از پدیده های مشخص را که مشاهده و تا حدودی تایید شده است. یکی از هدفهای اصلی تئوری یک علم داشتن مجموعه دانشی است که به خوبی تعریف , به نحوی سیستماتیک گرداوری و سازماندهی و به حد کافی تایید شده باشد تا چارچوب مناسبی را برای عملیات اتی فراهم کند. فراهم کردن مجموعه ای از اصول و روابطی است که عملیات مشاهده شده حسابداری را بیان و عملیات مشاهده نشده  را پیش بینی کند به بیان دیگر تئوری حسابداری باید بتواند دلایل انتخاب مبانی و روشهای مختلف حسابداری را توسط واحدهای انتفاعی بیان و ویژگیهای واحدهایی را که از میان روشهای پدیرفته شده حسابداری روش خاصی را انتخاب می کنند پیش بینی نماید.

ضمنا تئوری حسابداری باید از طریق تحقیقات حسابداری ازمون و تایید گردد. تئوری حسابداری مجموعه ای از مفروضات مبنا , تعاریف , اصول و مفاهیم و نحوه استنتاج انهاست که زیر بنای تدوین استانداردهای حسابداری توسط مراجع مربوط و همچنین مشاهده گزارش اطلاعات حسابداری را تشکیل میدهد.

تئوری حسابداری مجموعه ای از مفروضات، چارچوب ها و روش های استفاده شده در مطالعه و کاربرد اصول گزارشگری مالی است. مطالعه تئوری حسابداری شامل: بررسی هر دو مبانی تاریخی حسابداری و همچنین نحوه تغییر شیوه های حسابداری و اضافه کردن به چارچوب قانونی است که بر اساس گزارش های مالی و گزارش مالی است. نظریه حسابداری نیازمند آن است که همه متخصصان حسابداری و مالی تحت چهار فرضیه قرار گیرند. اولین فرضیه، فرض تفکیک شخصیت است که بیان می کند که یک کسب و کار جدا از مالکان آن است.

فهرست :

حسابداری تورمی و آثار آن

مالیات بر درآمد در حسابداری مالی

قرارداد های اجاره

سرمایه گذاری بین شرکت ها

بازنشستگی و سایر مزایای بعد از آن

حسابداری نفت و گاز

افشای اطلاعات مالی

حسابداری علمی با پارادایم های گوناگون

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2155 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:3,226 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل