تحقيق اصول، کلیات و روش های مختلف نگهداری

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

متن از روي صدا نوشته شده و بعضي موارد به صورت عاميه نوشته شده است. 

روش های مختلف نگهداری:

استفاده از گرما: که گرما می تونه یا به روش پاستوریزاسیون باشه یا میتونه یا روش استریزاسیون.

استفاده از سرما : که می توانه یخچال گذاری باشه یا فریز کردن

به روش خشک کردن: در روش خشک کردن ما فعالیت آبی را کاهش می دهیم تا میکروارگانیزم نتواند رشد کند.

استفاده از افزودنی های غذایی : مثل انواع اسیدها، سولفیدها، آنتی اکسیدان ها

از طریق پرتودهی یا تخمیر و در نهایت تکمیلی

تعاریف در اصول نگه داری:

محصولات کشاورزی: در حقیقت محصول کشاورزی به محصولاتی گفته می شود که در نتیجه کار و تلاش انسان بر روی زمین و سر کشت توسط حیوانات

پروسسینگ یا تبدیل:

کلیه عملیاتی که روی یک محصول انجام می شود

فرآیند:

یعنی سلسله عملیاتی که روی ماده ی خام انجام می شه و تبدیل به فرآورده می شه.

نگهداری:

حفظ و تبدیل ماده خامی که از مزرعه یا کشتارگاه بدست آمده باشه و پس

علم مواد غذایی:

در حقیقت به مجموعه ای از علوم و فنون گفته می شود که مسئله ی کیفیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محصولات غذایی اعم از جانوری و گیاهی را از لحاظ تبدیل و مدت

کیفیت:

تابحال فکر کردین وقتی می گویند که کیفیت این محصول بالاست یعنی چی؟ کیفیت یعنی شایستگی جهت استفاده به خصوص و میزانیست که یک محصول انتظارات مصرف

چگونه کیفیت را کنترل کنیم؟

عوامل زیادی هستند که برای کنترل کیفیت حائز اهمیت می باشند.

  1. ماده ی اولیه مان یکنواخت باشد برای تکثیر، تولید و مثلاً بذر سیب زمینی که میکاریم یک
  2. روش های کاشت یا رشد تایید شده ای را به کار ببریم.
  3. شرایط آب و هوایی: دما، رطوبت و شرایطی که تاثیر می گذارد روی عملیات را کنترل کنیم.

غذا

غذا در حقیقت ماده ی جامد یا مایع ای است که قابلیت خوردن یا بلعیدن داشته باشد و پس از ورود

نقش غذا در بدن

نقش های مختلفی دارد مثل 1- تولید انرژی، 2- رشد و ترمیم بافت های بدن

تقسیم بندی مواد غذایی از نظر مبدا:

  1. گیاهی: زراعی و باغی
  2. حیوانی: گوسفند، گاو، مرغ، ماهی، میگو و ...

تقسیم بندی مواد غذایی از نظر نوع ترکیب:

  1. غلات: گندم، جو، برنج، ذرت
  2. آجیل ها و دانه ها
  3. میوه ها
    1. سبزی ها
دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 2916 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: .DOCX

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:20 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل