کتاب خوراک های هفت گانه
دسته بندي :
🔺سایر »
🔺پروژه های آموزشی
دیباچه :
آنچه روزانه با آن روبرو هستیم غذاخوردن و نوشیدن است که از اهمیت خاص خود برخوردار است . اما در کنار آن غذاهای دیگر نیز هستند که هر کدام در سلامت و نیز بیماری ما اثرگذارند . غفلت از هر کدام ممکن است انسان را دچار بیماری های پنهان و طولانی کند . غذاهایی که برای بدن و روح انسان نیاز است .نیز برای درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرند . این دسته از غذاها ، غذاهایی هستند که بیشتر افراد از آن استفاده می کنند . لکن از غذا بودن و مفید و غیرمفید بودن آن آگاهی کافی ندارند . چرا که این گونه غذاها دیده نمی شود و نیز کمتر مورد توجه واقع می شوند .
فهرست مطالب :
دیباچه
۱ . خوراک دهانی
غذا
اقسام غذاها در طب سنتی
خلاصه قوانین خوردن و آشامیدن
ویتامین ها
برخی غذاهای خون ساز گرم و تر
جدول تقسیم بندی ویتامین ها
جدول کارکرد ویتامین ها
قواعد تغذیه در اسلام
آداب تغذیه در روایات
آب
مضرات مصرف زیاد و کم آب
زمان های ایجاد تشنگی دروغین
موارد منع مصرف آب
روایاتی درباره آب
۲ . خوراک جذبی یا لمسی
جنس لباس
خواص الیاف مختلف بر سلامت
خواص پارچه های کتانی ، نخی ، کتانی ، پشمی ، ابریشمی
شرایط لباس نمارگزار
ماساژ
روغن ها
اهمیت روغن ها در روایات
روغن بنفشه ، شب بو
دست دادن مفید
فوائد سنگ پا
۳ . خوراک شنیداری
جدول نسبت عناصر اربعه با موسیقی
۴ . خوراک بویایی
عطر
عطر در روایات
بخور ( دود )
۵ . خوراک دیداری
رنگ
تقسیم بندی رنگ ها
خصوصیات روانی رنگ ها
اهمیت چشم و دیدن در روایات
۶ . خوراک جنسی
اهمیت رابطه جنسی در طب ایرانی
روابط جنسی در دیدگاه روایات
۷ . خوراک اُنسی و پنداری – رفتاری
و ….