ماهنامه مشاوریسم ۴
دسته بندي :
🔺سایر »
🔺پروژه های آموزشی
فهرست مطالب ” ماهنامه مشاوریسم ۴ ” در یک نگاه :
∞ قانون Yerkes – Dodson
∞ هرج و مرج طلبان سازمانی
∞ اثر چشم انداز در مذاکرات
∞ سرندیپیتی های کسب و کار
∞ مقابله با کمال گرایی افراطی در کار
∞ تاکتیک های مواجهه با خرده فرهنگ های مخرب در سازمان
∞ قیمت گذاری طعمه
∞ نقش رهبر سازمان در ایجاد فرهنگ تغییر پذیری
∞ تفاوت های فرهنگی در بازارهای جهانی
∞ تأثیر برندسازی شخصی مدیر عامل در برند کارفرما
در بخشی از ” قیمت گذاری طعمه ” می خوانیم :
تصور کنید قیمت یک فلش مموری با ظرفیت ۳۲ گیگابایت ، ۱۰۰ هزار تومان باشد ( گزینه اول ) . قیمت همان برند اما با ظرفیت ۱۲۸ گیگا بایت ۱۷۰ هزار تومان است ( گزینه دوم ) .
مشتریانی که ظرفیت حافظه برای آن ها اهمیت بیشتری داشته باشد گزینه دوم را انتخاب می کنند . مشتریانی که به قیمت اهمیت می دهند گزینه اول و ارزان تر را انتخاب می کنند .
حال تصور کنید تولید کننده یا فروشنده این برند ، گزینه سومی را هم اضافه کند . فلش مموری ۶۴ گیگابایتی با قیمت ۱۵۰ هزار تومان .
با این کار فروشنده گزینه سوم را به عنوان طعمه ای جهت فروش گزینه اصلی خود ، یعنی فلش ۱۲۸ گیگابایتی با قیمت ۱۷۰ هزار تومان کرده است .
در این حالت ارزش گزینه دوم به حدی بالا می رود که مشتریانی که در حالت دو گزینه ای ، فلش مموری ارزان قیمت را انتخاب می کردند ، دچار اختلال زیان گریزی می شوند گزینه دوم یا گران قیمت تر را انتخاب می کنند .
نکته مهم در استفاده از اثر طعمه در قیمت گذاری انتخاب درست و قیمت گذاری هوشمندانه است . مثلا اگر گزینه سوم فلش مموری ۶۴ گیگابایتی با قیمت ۱۴۰ هزار تومان باشد شاید مشتریان دچار اثر تعادل شوند و گزینه نه افراط نه تفریط یعنی گزینه سوم را انتخاب کنند .