جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع (آموزش_و_پژوهش)

جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

فایل اصلی جزوه آموزشی   :  PDF

حجم فایل زیپ   :  971KB 

تعداد کل صفحات :  59 صفحه

فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :

مقدمه 

1 - تاریخچه  کنترل  کیفیت 

2- تاریخچه  مدیریت  جامع  کیفیت  

3- مدیریت  کیفیت  

4- زنجیره  واکنشی  بهبود  کیفیت  

5- ارتقای  مستمر کیفیت   

5-2- 1- توصیه  های  دهگانه  جوران

6- اصول  حرکت  به  سوی  کیفیت   

7- سیر تکاملی  کیفیت

8- تعریف  جامع  کیفیت

 

10 - مقایسه  نظام  های  مدیریت  کیفیت 

11 - کیفیت  محصول  و کیفیت  فرآیند 

12 - انواع  تقسیم  بندی  کنترل  کیفی  بر اساس  تطابق  با  قانون  مندی  ها  

13 - اندازه  گیری  کیفیت 

13-2 - تاریخچه  هزینه  کیفیت 

13-3 - انواع  هزینه  های  کیفیت 

13-4 - مراحل  کنترل  کیفیت  جوران

13-5 - تغییر در هزینه  های  کیفیت  در گذشته  و در حال  حاضر 

14 - ابزارهای  بهبود  کنترل  کیفیت 

15-FMEA

 16 - قابلیت  فرآیند 

17 - استاندارد  های  کیفی 

18- ابزار QFD

19-ابزار APQP

 20- سنجش  مشتری  

21-بهبود مستمر KAIZAN

22- سیستم  تولید  به  موقع  

23-مودا

24- هفت  سین  صنعتی  یا  53

منابع  و مواخذ  

 

 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 2486 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: PPT

تعداد صفحات: 59

حجم فایل:970 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل