طرز تهیه سمنو

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

شرح محتوای مقاله:

در هشت مورد یک سمنوی فوق العاده برای عید درست کنید 

 

نکته:

اگر بخواهیم بدون دردسر و در زمان کمتری سمنو را بپزیم، می توانیم جوانه گندم را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم.

 

مرحله چهارم

 

در این مرحله رنگ گندم ها هم رو به سبزی می رود و مناسب ترین زمان برای پخت سمنو زمانی است که رنگ گندم ها سبز کمرنگ باشد. توجه داشته باشید که اگر رنگ گندم سبز تیره شود دیگر به درد نمی خورند و باعث تلخ شدن سمنو می شوند.

 

مرحله دوم

 

پس از گذشت ۲۴ ساعت سر گندم های ما سفید می شود و باید آنها را آبکشی کنیم، سپس گندم‌ها را بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم، طی ۴۸ ساعت آینده باید این پارچه را آب سرد مرطوب نگه داریم تا گندم ها جوانه بزنند.

 

 

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 1780 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:135 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل