دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی تولید نان فانتزی
این
طرح توجیهی با فرمت Word (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا
BP) و به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار خواهد
گرفت.
مقدمه طرح:
خلاصه طرح
موضوع طرح : توليد نان فانتزي
ظرفيت : 750 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 35/1442 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 35/152 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1290 ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه
اشتغالزايي: 17 نـفر
مقدمــه :
بيشك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . به گونه اي كه برخي از ارقام وحشي آن از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بينالنهرين ميروييده است و دانههاي اين گياه موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است.
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوشهاي باستانشناسي انجام شده در دامغان ، غارهاي نزديك به درياچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در اين مناطق كشت ميشده است.
براي پخت نان ، از زمانهاي بسيار دور روشهاي متنوع و جالبي وجود داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشي است كه براي پختن يك نوع نان ابتدايي به نام كوماج مورد استفاده قرار ميگرفته است. پس از آن ، پختن نان هاي مسطح نظير لواش بر روي سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايي كه هنوز هم در بسياري از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند براي تهيه نانهاي پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد . جنس اين تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري در كشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده ميشود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتي كه اول وارد ميشوند آخر خارج ميشوند و بعلاوه چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست ، نانهاي حاصل داراي پخت يكنواخت نيستند. براي رفع اين نقيصه ،روشهاي نوين عملآوري خمير و پخت نان ابداع گرديده كه از آن جمله نان هاي حجيم و فانتزي ميباشند كه علاوه بر پايين بودن ضايعات نان ، از دوام و ماندگاري بيشتري برخوردار بوده و ويتامين ها و پروتئين هاي موجود در نان به دليل روش پخت در فرهاي گردان يا سيني دار حفظ ميگردد.
با توجه به اينكه ، امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان ، نان ميباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعيت افزايش روزافزوني دارد ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.فهرست کلی طرح توجیهی:
مقدمه و خلاصه ای از طرح
فهرست مطالب
جداول و محاسبات مربوطه
موضوع و معرفی طرح
هزینه تجهیزات
ظرفيت
سرمايه گذاری كل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهيلات
دوره بازگشت سرمايه
اشتغال زايی
فضای مورد نیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگانو ...
مورد استفاده برای:
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری و...
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق های مهر امام رضا و...
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده و...
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون و...
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی- و...
***توجه:
این طرح توجیهی (Business Plan) که در قالب فایل WORD نگارش شده است، توضیحی کامل درباره کسب و کار (تولید نان فانتزی)
، معرفی محصولات و روش تولید آنها، استانداردهای مربوطه، هزینه تجهیزات،
فضای مورد نیاز، کالاهای جایگزین، اطلاعات مربوط به صادرات و واردات محصول،
کاربردها، بازارهای داخلی و خارجی، عرضه کنندگان، وضعیت تقاضا در بازار،
برآورد تعداد و هزینه نیروی انسانی و همچنین جداول متعددی از اعداد و ارقام
آماری مورد نیاز برای بررسی توجیه فنی و اقتصادی راه اندازی این کسب و کار
جدید می باشد. ضمناً توجه داشته باشید که به دلیل این که این طرح ها بیشتر
به منظور آشنایی با روش نوشتن طرح توجیهی (پروژه کارآفرینی) میباشد و
ممکن است اعداد و ارقام دقیق و بر اساس اطلاعات روز نباشد.
(خرید با تمامی کارت های عضو شتاب : بلافاصله بعد از خرید می توانید فایل را دانلود کنید)
برای خرید و دانلود آنلاین از قسمت زیر روی "پرداخت و دانلود" کلیک کنید.