فایل بررسي مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
دانلود پروژه بررسي مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد

توضیحات:

تعداد صفحات: 57

مقدمه
در میان خانواده لگومینوز، گیاهانی وجود دارند که دارای دانه‌های خوراکی هستند. لوبیایی یکی از مهم‌ترین این گیاهان است که در میان پنج قاره پراکنده شده و جزء اصلی رژیم غذایی مردم این پنج قاره محسوب می‌شود؛ مخصوصاً این گیاه در مرکز و جنوب آمریکا کشت و کار شده و مورد مصرف غذایی مردم آن سرزمین قرار می‌گیرد (شکل شماره 1).
مکزیک می‌تواند به عنوان مهم‌ترین مرکزی که احتمالاً این گیاه در آنجا شناخته شده و یا حداقل به عنوان مرکز تنوع و انتشار قرار گرفته باشد، معرفی شود.
کاشت لوبیا یکی از قدیمی‌ترین کشت¬هاست که بر اساس نظر باستان‌شناسان، زراعت این گیاه به 5000 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد. 
کلمبیایی¬های اولیه، اولین کسانی بودند که انواع متفاوتی از این گیاه را کشت نموده و اسامی و نام‌های متفاوت بومی برای آن در نظر گرفتند. این اسامی شامل Frijol و Proto و غیره می‌باشد.
لوبیا گیاهی است یک‌ساله و علفی كه دارای ساقه¬های بندبند می‌باشد. تعداد بندها و فاصله آن‌ها از همبستگی به تیپ لوبیا دارد. لوبیا گیاهی خودگشن بوده و گونه‌های مختلف آن از نظر شكل بوته، طول و غلاف و تعداد دانه در غلاف و اندازه دانه با هم متفاوت می‌باشند.

فهرست»
مقدمه
طبقه‌بندی
بخش اول: مورفولوژی لوبیا
1- تعریف مورفولوژی
2- ریشه
3- ساقه اصلی
4- چگونگی رشد
5- شاخه‌ها
6- برگ‌ها
7- گل آذین
8- گل
9- میوه  
- دانه
بخش دوم: زراعت لوبیا
1- آب و هوای مناسب کاشت
2- خاک‌های مناسب کاشت
3- کاشت
موقع کاشت، طرز کاشت، عمق کاشت، مقدار بذر در هکتار
4- داشت
5- برداشت
6- انبار کردن
منابع
دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4316 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 57

حجم فایل:150 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل